2_1614971843-27961.jpg
2_1614971843-27961.jpg

Just Mineral Hydra Moddermasker Art nr. 74715

€ 9,95

Dit diep reinigende moddermasker combineert Dode Zeemineralen en Chinaklei voor een krachtige detoxwerking. Het toegevoegde aloë vera-extract heeft kalmerende eigenschappen voor de huid. Het masker laat de huid intensief gereinigd, fris en glad achter.

Gebruiksadvies: Eén of twee keer per week aanbrengen in een dun laagje op een vooraf zorgvuldig gereinigd gezicht en hals, waarbij de zone rondom de ogen dient te worden vermeden. Laat het masker ca.15-20 minuten inwerken totdat dit volledig droog is en spoel het vervolgens af met lauw water.

Kaolin, Aqua, Dead Sea Mud (Sea Silt), Propylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Sodium Laureth Sulfate, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Stearate, Ethylhexylglycerin & Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Parfum, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Aloe Barbadensis (Aloe Vera Leaf Juice)

 

Beste bezoeker,

Fijn, dat u/ jij belangstelling hebt voor onze webshop.

Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.

israelwinkeltjenunspeet.nl

222