IMG_8941.jpg
IMG_8941.jpg

Israëlische Honing - Avocadobloesem Art nr. 68052

€ 8,95

Honing van Ein Harod is 100% puur en van hoge kwaliteit, zonder toevoegingen en zeer rijk aan geur en smaak. Deze honing is geoogst uit avocadoboomgaarden in de noordelijke regio van Israël en heeft een uniek en onderscheidend aroma. De honing is kosher voor Pesach. Bevat 250 gram.

Ein Harod Apiary, opgericht in 1933, heeft de grootste prijzen gewonnen voor haar pure, rauwe honing. De Avocado Blossom Honey won de prestigieuze Gold Sofi Award voor Beste Honing ter wereld op de Specialty Food Show in New York City in 2017.

Ein Harod Apiary, opgericht in 1933, heeft vele prijzen gewonnen voor zijn pure, rauwe honing. De imkers van Ein Harod brengen hun bijenkorven naar de beste bloemen in de regio wanneer deze in bloei staan. Denk hierbij aan citrusbomen, avocadobomen. De kwalitatieve honing is 100% puur, volledig natuurlijk en zonder toevoegingen. Rijk aan geur en smaak, de diverse variëteiten van Ein Harod Pure Honing zijn ideaal voor thee, als dipje bij een oude kaas, lekker op de boterham of voor gebruik in diverse gerechten.

Heerlijk om te bakken in honingcake of koekjes.

Aantal
223