09207_ben_ami_chardonnay
09207_ben_ami_chardonnay

Ben Ami Chardonnay (9207)

€ 9,50

Ben Ami Chardonnay 

Droge witte wijn waarin u geur- en smaaktonen van appel, ananas en tropisch fruit zult herkennen. Heerlijk fris met mooie zachte zuren en een lange afdronk. Geniet van deze wijn bij een gebakken vis, een schnitzel, als aperitiefwijn of s`avonds bij een toastje met vlees- of kipsalade. Koel, maar zeker niet koud drinken.

Van onze vinoloog:

Kleur
Licht strogeel
Geur
Appel, ananas, tropisch fruit, lekker vol
Smaak
Aangenaam zacht bittertje, fris fruit van de geurimpressies komt duidelijk terug in de smaak.
Afdronk
Lang
Wijn/spijs
De frisse zachte zuren en het bittertje gaan goed samen met een salade met vlees, kip of vis, cracker of stokbrood met de spreads uit de Israel winkel en schnitzel met gebakken aardappels of friet. Als avondwijn met een toastje tonijnsalade, groene olijven of gebakken visje zoals lekkerbek of kibbeling.
Opmerking
De wijn werd vergist op lage temperaturen om de frisheid te behouden. Om dezelfde reden vond de rijping plaats op RVS tank en niet in eikenhouten vaten. Door de frisse smaak is het ook een lekkere lunchwijn met bijvoorbeeld een broodje gezond. Koel serveren.

 

Beste bezoeker,

Fijn, dat u/ jij belangstelling hebt voor onze webshop.

Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.

israelwinkeltjenunspeet.nl

217